Stian trenger at du stemmer!

Stian trenger at du stemmer på en politikk som skaper et bredt arbeidsliv med muligheter for alle og som bidrar til ettervern som faktisk fungerer.

Stian er 26 år. Han har allerede sonet fem dommer. Han sier at hans ”karriere” begynte allerede da han var 13 år. Nå har han holdt seg rusfri siden siste løslatelse. Han følte at han var klar for å starte livet på nytt, blant annet fordi han har en sønn på 4 år.

Stian trenger en jobb som ikke krever høyere utdanning, men med et trygt og godt arbeidsmiljø og mulighet for å tjene nok til å kjøpe seg en bil. Han ønsker virkelig å søke startlån for å kjøpe seg en leilighet, hvor han kan ha sønnen på besøk.

Stian trenger at du stemmer på en politikk som skaper et bredt arbeidsliv med muligheter for alle og som bidrar til ettervern som faktisk fungerer.

Stian kommer ikke til å stemme, han opplever ikke at noen av partiene tar hans utfordringer på alvor.