Å gjenoppdage sin egen verdi

Vi hadde nylig minikonsert med Madcon på gatekafeen Møtestedet, etterfulgt av gjestebud og quiz arrangert av PWC. Det er på slike dager jeg virkelig kjenner at jeg elsker jobben min!

Vi fikk oppleve god stemning, jubel, energifylt musikk, dedikerte musikere og deilig mat – en fantastisk opplevelse! Jeg blir stolt fordi jeg ser at vi tilbyr noe som betyr noe, at vi gir våre gjester mer en mat. Vi tilbyr livsinnhold og fellesskap.

Mer enn et serveringssted

For all del, det å få mat er helt grunnleggende og veldig viktig. Det er mange av våre gjester som av ulike årsaker ikke lager mat til seg selv. Vi vil at maten på Møtestedet skal være næringsrik, smakfull, variert og av god kvalitet. Vi får mange tilbakemeldinger hver dag på at vi klarer det.

Men vi vil gjerne være noe mer enn et serveringssted. Vi skal være et sted der folk oppdager at de er mye mer enn det vi ser ved første øyekast.

Gjenoppdager sin egen verdi

Midt i mange vanskelige liv, møter vi helt vanlige folk, som har helt vanlige behov: Behov for fellesskap. Å bli sett. Og hørt på av et medmenneske.

Jeg tror at felleskapet på Møtestedet gir gjestene en mulighet til å se og å gjenoppdage sin egen menneskeverd. At de selv også oppdager at de er ”mer enn det andre ser”. For å gjøre gode valg, må man føle at man er verdt noe. Derfor er det utrolig viktig å tilby arenaer for at slike møter kan skje.

– Jeg kan veldig mye

Kvelden ble avsluttet med Quiz. Mange lag deltok, engasjementet var stort og kunnskapsnivået imponerende. Under quizen diskuteres det, litt hissig inne imellom,
men mest ivrig og humoristisk. Vi spøker og ler, og noen tar fram kunnskap jeg ikke ante de hadde.

Konklusjonene fra gjestene er alltid at dette var gøy, og dette må vi gjøre mer av. En av gjestene på laget mitt sa: ”Vi kom på tredje plass. Det var gøy, men ikke noe viktig, for jeg har kost meg sånn”. En annen sa: ”Du tror sikkert jeg er dum, men jeg kan veldig mye om en del ting, skjønner du”.

Ingen er bare det du ser.